Aplicația EII

   Aplicația EVOLUȚIE ÎN INSTITUȚIE este ultima concepție a asociației înființată în 2016, care îi are printre fondatori și pe Cristian Dide, care explică necesitatea aplicației pentru a diversifica formele de protest și a pune presiune pe instituții și online. Aceștia se așteaptă ca astfel, solicitările trimise să nu mai fie ignorate iar celor cărora le răspund, să nu mai primească răspunsuri superficiale, și să dea dovada transparenței activității pe care o desfășoară.

   Voi vă puteți implica destul de ușor, după ce v-ați introdus datele legal solicitate, pentru că instituțiile au dreptul de a nu răspunde petițiilor trimise anonim, asociația urmând a vă reprezenta într-un eventual proces colectiv, în cazul în care instituția nu răspunde, fără implicare suplimentară din partea voastră, dar numai cu acordul vostru.

   În aplicație mai găsiți și linkuri către legile specifice mișcărilor de stradă precum cea a adunărilor publice, care face referire la proteste sau cea a ordinii publice care face referire la… sentimentele exprimate prea nefiltrat, respectiv înjurături și gălăgie.

   Momentan are doar câteva solicitări pe care le puteți expedia, dar aplicația este abia la început și în plus, vă așteaptă și pe voi cu sugestii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.